dilluns, 1 de juny de 2009

Amb iniciativa i decissióPorte, des d'abans dels divuit, somiant amb ficar un paperet dintre d'una caixa de plàstic transparent. Ficar el meu vot, donar el meu suport a una candidatura real, amb uns pocs dits de front (amb dos em conforme).
Mai ho he fet perquè és horrible i denigrant arribar al col·legi electoral on l'ajuntament del teu poble ha decidit que has d'anar a votar, i no trobar cap candidatura política que s'asemble un poc a la idea que tens clavada a foc al cap des dels quinze anys i que, cada any, vas perfeccionant i modelant, ajustant-la a les teues possibilitats i al teu dia a dia.
Cerques a la taula on es troben les llistes electorals i els vots un raig d'esperança, una CUP al teu poble amb uns candidats formats (i formals), compromesos. Però, acte seguit, t'adones que només trobes fem: muntanyes de merda amagades darrere d'un nom, partits fantasma o candidatures que es prenen la política com un joc i una broma de mal gust. I sospires. Sospires perquè és l'únic que pots fer i penses en la paraula que no t'haguera agradat dir mai: abstenció.

Però, de sobte, sense voler-ho, arriba la calor i, amb ella, la calidesa d'una nova proposta que engloba i defensa, en part, tot el que nosaltres volem i pel que lluitem tots els dies; incrementant els graus al carrer i omplint amb el seu alé a les "minories" que sempre parlen però són callades, alhora.

Jo també vaig a votar el dia 7 a Iniciativa Internacionalista.
Eu também vou a votar no dia 7 a Iniciativa Internacionalista.
Ni ere bozkatu 7a eguna Iniciativa Internacionalistaren.

1 comentari:

m a r i a ha dit...

per poc que servisca, serà una gran satisfacció poder votar allò que ens representa vertaderament... xD


un beset
i bon estudi!