divendres, 3 de juliol de 2009

Línia 1


Tres anys i ací no ha passat res. Sembla que tot ha sigut un miratge més propi d'un país devastat per l'especulació i el mal de cap que patim més de la quarta part de les habitants que vivim a aquesta ciutat, als pobles que l'envolten i a aquest tros de terra, en general.
Són tres anys que han passat de llarg, ocultats pels diversos mitjans de desinformació locals i "nacionals": quaranta-tres mortes i quaranta-set ferides que han sigut soterrades directament pel metge forense Francesc Camps i beneïts amb l'extremaunció de Beneït XVI. Té guasa l'assumpte.
Menys mal, si pot dir-se d'alguna forma, que l'Associació de Víctimes del Metro del 3 de Juliol s'encarrega de mantenir viva la memòria de tota la gent que va pujar al metro fa tres anys, disposada a tornar a casa amb la seua família, a anar a treballar com cada vesprada o a passejar per València, gaudint de la calor i el bon temps que la ciutat ens regala per aquestes dades. Memòria que està sent silenciada pel Govern Valencià i sepultada al Tribunal Superior de Justícia Valencià junt a milers d'expedients de casos de corrupció i batalles perdudes.

Per elles i ells, que han deixat aquest món sense voler-ho i, a més, jugant amb la seua dignitat.3 comentaris:

Toni ha dit...

Així és Maria, sembla com si no haguera passat res, però la gent amb una miqueta de dignitat i respecte, tenim en el record la tragèdia i les víctimes.

Salutacions.

Andrés ha dit...

El pitjor de tot és que l'estat del metro encara és lamentable. He agafat eixa línia durant anys i sempre ens estàvem queixant per la merda de servei que oferia. Vaig sentir en més d'una ocasió la frase de "fins que no passe alguna cosa no ho apanyaran" i el més trist és que ni tan sols després de l'accident pareix que pensen millorar la qualitat del metro.
En fi... és un tema que m'indigna... eixe mateix dia vaig agafar el metro uns minuts abans en direcció a València i coneixia a tres de les victimes. El govern de la Generalitat va sudar completament del tema i ara damunt el PP governant al poble! És que és el que diuen, si els valencians forem negres votaríem al KKK!

kayako saeki ha dit...

Tens raó Maria.... Es intolerable!!!

I a mí hem toká de prop.... Una molt bona amiga meua es trobava en eixe maleït vagó.... Passá 15 dies en koma, li tallaren un troÇ del peu, ... i enkara está en rehabilitació!!!

El dia de la mani a la associació de víktimes no els deixaren fer el discurs anb un equip de só en kondicions... Per raons de "kontaminació akústika"....
Es patetik...
Maleïts governants, maleïts per sempre!!!

besets i salut!!!